Viiri2.png
Etusivu_Esittely_Ylä.png

Tapahtumatoimisto Lempi 

 

Tapahtumatoimisto Lempi on Turussa toimiva hyvän mielen organisaattori. Toteutamme laadukkaita tapahtumia luovalla otteella. Lempin taustalla toimivat kaksi tapahtuma-alan ammattilaista, joiden hallussa pysyvät niin pienet kuin suuremmatkin projektit. Kun käytät ammattilaisia tapahtuman tuottamiseen, voit käyttää oman arvokkaan aikasi muihin tarpeisiin. Tehokkaiden kontaktiemme avulla laadukkaat palvelut löytyvät järkevään hintaan. Voimme hoitaa koko tapahtuma puolestasi tai esimerkiksi vain esiintyjän paikalle. Meiltä saat myös neuvoja ja apua onnistuneen tapahtuman järjestämiseen!

We also offer service in English, so don´t hesitate to contact us! You can find our contact information at the end of the page or if you click on ´Yhteystiedot´. 

Vi erbjuder service på svenska, kontakta Erica för mera information! 

 

Tehdään tapahtumastasi ikimuistoinen! 
 

 

Etusivu_Esittely_Ala.png
laatikko2_Ylä.png

Yritykset ja organisaatiot

 

Tuotelanseeraukset, pikkujoulut, yleisötilaisuudet ja muut tapahtumakokonaisuudet - hoidamme ne puolestasi. Haluamme luoda erilaisen kokemuksen asiakkaille, raikkaalla otteella ja mielikuvituksella höystettynä.

 

laatikko2_Ala.png
laatikko2_Ylä.png

Yksityishenkilöt

 

Kun tarvitset apua häiden, polttareiden, syntymäpäivien tai muun tärkeän päivän järjestämisessä, ota yhteyttä meihin. Hoidamme murehtimisen ja työnteon puolestasi, sinä saat keskittyä juhlimiseen.  

 

laatikko2_Ala.png
Ilmapallot.png