Viiri2.png
Palvelut_laatikko_Ylä.png

Onko sinulla hullu idea joka kaipaa toteuttajaa? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Haluatko juhliisi tulennielijän, hiekkateoksen tai naamioteatteriryhmän rikastuttamaan iltaa? Meidän kauttamme onnistuvat ohjelmanumerot, jotka jäävät mieleen ja mitä muistellaan vielä vuosien päästä. Tunnemme turkulaisen kulttuurialamaailman kuin omat taskumme, löydämme laadukkaat ohjelmakokonaisuudet tapahtumaasi ja mietimme upeat yksityiskohdat puolestasi. Meidän tapahtumissa on runsas ripaus Lempeä!

 

Tapahtumatuotannon ammattilaisina osaamme ottaa kaikki yksityiskohdat huomioon ja näin ollen kustannuksiin vaikuttaminen on helpompaa eikä suuria yllätyksiä pääse syntymään. Voimme järjestää puolestasi koko tapahtuman avaimet käteen -periaatteella tai hoitaa pienemmän kokonaisuuden, kuten esimerkiksi esiintyjät ja tekniikan. 

 

Kauttamme myös vuokrattavissa ääni- ja valokalustoa, tekniikka-ammattilaisia sekä muuta tapahtumakalustoa kuten suuri grilli ja tapahtumasomisteita.

 

Voisiko sinun tapahtumasi tai projektisi olla sopiva Tapahtumatoimisto Lempille? Toteutuneet kokonaisuudet voit käydä kurkkaamassa referensseistä! 

Palvelut_laatikko_Ala.png
TäysiLempi.png
Palvelut_laatikko_Ylä.png

Isolempi - palvelut alusta loppuun

Isolempi sisältää kaiken suunnittelusta, tapahtuman kautta loppuraportointiin. Toimitamme halutessasi myös väliraportit, jotta saat tietoosi missä vaiheessa olemme menossa. 

Kun haluat käyttää aikaasi muuhun kuin tilojen etsintään, budjettien pyörittämiseen ja esiintyjien haalimiseen, Isolempi on sinulle oikea vaihtoehto! Alkutapaamisessa käymme yhdessä läpi tapahtumasi luonne, tavoitteet ja budjetti. Tämän jälkeen otamme kopin ja luomme upean kokonaisuuden.

 

Palvelut_laatikko_Ala.png
Osalempi.png
Palvelut_laatikko_Ylä.png

Pikkulempi -tarvitsemasi pala

Tarvitseko vaikka vain esiintyjän tai yhteistyökumppanin? Voit antaa meille osa-alueen tapahtumatuotannosta ja hoitaa lopun itse.

Pikkulempeen voi kuulua esimerkiksi:

  • Tapahtumakonsultaatio & koulutukset
  • Ohjelmasuunnittelua: esiintyjien hankinta ja buukkaaminen
  • Yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden haaliminen
  • Tilakartoitus
  • Tekniikkapalvelut
  • Somistuspalvelut
  • Budjettisuunnittelua ja -hallintaa
  • Tai joku muu osa-alue johon tarvitset apua!
Palvelut_laatikko_Ala.png