http://lempi.indium.fi/fi/referenssit/#

Kuva: Mari Herrala / Ruisrock 2016

Referenssit-Laatikko-Ylä.png

Ruisrock 2016-

Ruisrock on Suomen vanhin ja Euroopan toiseksi vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty rockfestivaali. Ruisrockia juhlittiin 48. kerran 7.-9.7.2017, jolloin festivaalitannerta tamppasi ennätykselliset 105 000 kävijää . Ruisrockille ojennettiin Vuoden festivaali -palkinto Industry Awards Gaalassa 2016 kolmatta vuotta peräkkäin. Lempityypit ovat olleet Ruisrockissa jo monta vuotta töissä, Satu vuodesta 2005 ja Erica vuodesta 2012. Satu on toiminut Ruisrockin tuottajana vuodesta 2011, ja koordinoinut vuosien aikana mm. alue- ja oheisohjelmaa, Minirantalavan artisteja ja tekniikkaa sekä festivaalialueen ravintoloita ja ruokamyyjiä.

Lempin tehtäviin kuuluivat vuonna 2016-2017 myyntipaikkakoordinointi, yleisöliikenteen koordinointi sekä lipunmyynti ja sen koordinointi Turun Kauppatorin Ruisrock-kioskilla sekä muu Ruisrock-kioskin ohjelmisto.


Lisätietoa: Ruisrock

Referenssit-Laatikko-Ala.png
Diener_2017_social-media-post-photo_1000x667px.jpg
Referenssit-Laatikko-Ylä.png

Diener murhamysteeri-illallinen  2016-

Diener murhamysteeri-illallinen on Tapahtumatoimisto Lempin yhteistyöprojekti Hansa Lovers- ryhmän ja M Kitchen & Cafén kanssa. Diener on ikimuistoinen kokemus, murhamysteeri kolmen ruokalajin illallisen kera. Tässä makuhermoja ja aivonystyröitä kutkuttavassa illassa katsoja pääsee nauttimaan hyvästä ruuasta samalla kun ruokailun lomassa ratkotaan pöytäkunnittain esityksen muotoon puettua murhamysteeriä. Ensimmäinen esityskausi oli pikkujoulukaudella 2016 ja kulki nimellä Boxing Night. Vuonna 2017 mysteriinä toimi Masquerade ja yleisö pääsi osallistumaan duunariveljeskunnan vuosikokoukseen. 

Lempin tehtäviin kuuluvat kokonaisuuden sisällön suunnittelu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, alihankkijoiden hankinta, sisällön suunnittelu, markkinointi, sisäinen ja ulkoinen viestintä, budjetin laadinta ja hallinta, yleinen projektinhallinta, tehtävät esitysten aikana (pystyttäminen, yleinen koordinointi, purku) sekä jälkityöt.

Lisätietoa: Murhamysteeri-illallisen kotisivut

Referenssit-Laatikko-Ala.png
businesscamp_photo.png

Kuva: Rabbit Visuals

Referenssit-Laatikko-Ylä.png

Business Camp 2017

Business Camp järjestettiin 4.4.2017 Logomossa jo neljättä kertaa. Leirillä ei ole rajoituksia titteleiden, toimialan tai sektoreiden suhteen. Päivän mittainen leiri koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, rehellisistä tarinoista, käytännönläheisistä workshopeista ja luovassa ympäristössä verkostoitumisesta. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Turku Science Park Oy.
 
Lempin tehtäviin kuuluivat tapahtuman tilasuunnittelu. Tilasuunnitteluun kuuluivat Logomon tilojen kalustuksen ja somistuksen suunnittelu ja toteutus, yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden hankintaa sekä koordinointi, sisäinen viestintä, budjetin hallintaa, tehtävät tapahtuman aikana (pystyttäminen, yleinen koordinointi, purku) sekä jälkityöt.
 

Lisätietoa: Business Camp

Referenssit-Laatikko-Ala.png
Uudenmuotoilunjoulu_photo.png

Kuva: Ilkamo & McArdle Photography

Referenssit-Laatikko-Ylä.png

Uuden muotoilun Joulumarket 2016 

Uuden muotoilun Joulumarket saapui neljättä kertaa Logomoon sunnuntaina 11.12.2016. Paikalla oli yli 60 kotimaista designmerkkiä ympäri Suomea sekä Uuden muotoilun yhdistyksen myyntipiste, josta pystyi ostamaan suosittuja Varför Paris -tuotteita. Tapahtuman taustalla toimii Uuden muotoilun yhdistys ry.

Lempin tehtäviin kuuluivat myyjien laskutus, tilasuunnittelun sisältäen somistuksen ja myyntipaikkojen sijoittelun, ohjelman suunnittelu ja buukkaminen, budjetin laadinta ja hallinta, markkinointi, sisäinen ja ulkoinen tiedotus, yleinen projektinhallinta, tehtävät tapahtuman aikana (pystyttäminen, yleinen koordinointi, purku) sekä jälkityöt.

 

Lisätietoa:

Uuden muotoilun Joulumarket 2016

Uuden muotoilun yhdistys

Referenssit-Laatikko-Ala.png
säätiäpäivät_photo.png

Kuva: Ilkamo & McArdle Photography

Referenssit-Laatikko-Ylä.png

Säätiöpäivä Turussa 2016 

Säätiöpäivää juhlitaan samana päivänä 1.10. koko Euroopassa. Tapahtuman tarkoituksena on antaa säätiöille mahdollisuus kertoa toiminnastaan kansalaisille. Turun Säätiöpäivä-tapahtumaan osallistui 16 säätiötä Varsinais-Suomen alueelta ja ohjelmassa oli taide ja tiede edustettuna. Kaikki mukana olleet taiteilijat ja tutkijat ovat saaneet apurahoja yhdeltä tai useammalta mukana olleelta säätiöltä. Tapahtuma oli kaksikielinen.

Lempin tehtäviin kuuluivat ohjelman koostaminen, tilasuunnittelu sisältäen somistuksen, alihankkijoiden hankinta ja yhteydenpito, budjetin laadinta ja hallinta, markkinointi ja tiedotus, sisäinen viestintä säätiöille ja esiintyjille, yleinen projektinhallinta, tehtävät tapahtuman aikana (pystyttäminen, yleinen koordinointi, purku) sekä jälkityöt.

 

Lisätietoa:

Säätiöpäivä Turussa - Stiftelsedagen i Åbo

Yleistietoa Säätiöpäivästä:

Referenssit-Laatikko-Ala.png
Ilmapallot.png